facebook

Leveringsvoorwaarden

1.1 Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de Brocante Factory. 

1.2 Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een factuur via de mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief evt. verzendkosten.  De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheid is: - Overschrijving via Rekeningnr.: NL39INGB0004737186  t.n.v. de Brocante Factory Winschoten o.v.v. het bestelnummer.             
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.
Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.

1.3 Annulering
De consument heeft vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van reden mag retourneren en waarvoor alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht. Annuleren doet u via . Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug wanneer het artikel nog niet naar u verstuurd is. Wanneer het artikel wel al naar u verstuurd is gaat artikel 1.4 in werking. Indien u de bestelling niet binnen 7 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingspichtig.

1.4 Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via . De Brocante Factory zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt  te zijn. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst worden terug betaald. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van u zelf.

1.5 Aansprakelijkheid
De Brocante Factory is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De Brocante Factory is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van Post.nl. Vermeld dit onder opmerkingen.

1.6 Wijzigingsrecht
De Brocante Factory behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.